Snabba leveranstider Fast frakt Säker betalning

FAQ

Levererar ni till postboxar?

Nej tyvärr inte.

Varifrån skickas min order?

Den skickas från vårt eget lager här på gården i Emmaboda, Sverige.

Är mitt paket försäkrat?

Alla våra paket levereras med DHL är därmed försäkrade upp till 500kr/kilo.

Hur lång är leveranstiden?

Detta beror på om du beställer inom Sverige eller till andra länder. Om du bor i Sverige tar leveranstiden mellan 4-6 dagar beroende på hur snabbt vi kan hantera din order. Bor du i ett annat land får du räkna med 9-11 dagar.

Kan jag hämta min order i butik?

Nej vi har ingen fysisk butik, men däremot är du välkommen hem till oss på gården för att hämta din order. Du måste dock meddela innan du kommer. Avtala gärna tid via mail [email protected].

Hur kan jag ändra/makulera min order?

Om du vill göra ändringar i eller makulera din order är det mycket viktigt att du kontaktar oss direkt. Om vi inte får ett meddelande direkt efter att ordern är lagd, kan vi inte garantera att vi hinner ändra eller stoppa den. Om en order som du önskar makulera har hunnit skickas, är det ditt ansvar som kund att skicka tillbaka paketet inom 30 dagar. Om paketet inte hämtas ut, kommer du att debiteras en avgift på 250kr.

Vilka länder levererar ni till?

Farmerrain levererar till hela världen! Notera att fraktkostnaderna varierar beroende på var du bor. Läs mer om det under betalningsvillkor

När skickas min order?

Din order skickas normalt från lagret 1-2 dagar efter att du har lagt din beställning.

Vilka betalningsmetoder har ni?

Swish

Klarna

Paypal

Varför går inte min order igenom när jag försöker betala?

Om du har problem att lägga en order, pröva först att göra köpet i en annan webbläsare, eller genom en annan enhet – det brukar oftast lösa problemet. Om det inte fungerar, kontakta din bank för att försäkra dig om att de inte tillfälligt har blockerat transaktionen.

Kan jag lägga till produkter till min order?

Det är inte möjligt att lägga till produkter på en order som redan är slutförd, utan det måste hanteras som en separat order.

Mitt spårningsnummer fungerar inte? Varför?

När din order har blivit upphämtad från vårt lager skickar vi ett e-mail med ditt spårningsnummer. Notera att spårningsnumret kanske inte fungerar direkt, då fraktbolaget oftast måste skanna paketet när det kommer till deras lager och det kan dröja några timmar.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse. har min order gått igenom?

I det sista steget av ditt köp ser du ett orderkvitto på skärmen som du kan skriva ut. Du får även detta kvitto till den angivna e-postadressen. Om du inte har mottagit e-post från oss tidigare, kan det hända att din e-postklient sorterar meddelandet som skräppost. Titta därför gärna även i ”skräppost”

Hur returnerar jag?

Under fliken “byten och returer” finns all den information du behöver om du eventuellt skulle behöva göra en retur. Det hittar du här: Returer

Hur vet jag när ni har mottagit min retur?

Det kan ta några dagar för byten och returer att behandlas av vårt lager. Under särskilt hektiska perioder kan det ta upp till flera veckor. Om du vill få en uppdatering angående ditt paket, kontakta oss via mail [email protected]

Kan mina plagg från Farmerrain bli missfärgade av andra material?

Största risken för missfärgning är från andra plagg, tex jeans och konstläder.
Det kommer att synas lättast på ljusa plagg. Det kan även förekomma på mörkare plagg men är svårare att upptäcka.
Oftast sker detta genom en migrering av färg. Problemet är att det går in i materialet och inte sitter ytligt, så det är svårt eller rent av omöjligt att ta bort.
Undvik att hänga ihop plagg där du tror problem föreligger.

När kommer min storlek tillbaka i lager?

Eftersom många av våra produkter är handgjorda och tillverkas i små kvantiteter, fylls lagret på så fort fabriken hunnit producera. Observera att alla färger inte återproduceras.

Hur tvättar jag/rengör jag mina produkter?

Under fliken “våra regnkläder” finns skötselråd hur du tar hand om dina plagg. Du hittar all den information du behöver här: Skötselråd