Köpvillkor

Leveranstid:
Vi har alla varor i eget lager! Vi skickar från vårt lager mellan 1-3 arbetsdagar efter gjord beställning, i normala fall. Vår målsättning är att du ska få dina Regnkläder så fort det går. Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Försändelsen skickas med DHL det är därför viktigt med rätt adress och telefonnummer.

Betalning sker innan leverans:

  • Betalning via Paypal
  • Alternativt via
  • Bankgiro 5346-4095 Detta skall i så fall ske snarast och uppges att man valt att göra så på ordern så att varorna blir reserverade för avsändelse.
  • Swish nummer 123-073 46 08 Även detta bör ske snarast och uppges att man valt att göra så på ordern så att varorna blir reserverade för avsändelse.
  • Utlandskunder får begära IBAN och i så fall uppge det på ordern
  • Priserna är inklusive moms, däremot tillkommer frakt.

Reklamation:
När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:

  • Du får en ny identisk vara.
  • Du får tillbaka pengarna du betalat för varan.

Lagar och tvister:
Köp genom Farmerrain styrs främst av Distansavtalslagen och Konsumentköplagen. Dessutom åtar sig Farmerrain frivilligt att följa eventuella beslut från Allmänna reklamationsnämnden i samband med en tvist.
Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket.

Personuppgifter:
Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att hanteras av Farmerrain i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar till oss, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Farmerrain. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Farmerrain ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Farmerrains köpvillkor samtycker du till ovanstående.

Förbehåll:
Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå order.